Syntecno: verschil tussen versies

Uit SynthWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
 
[[Categorie:Fabrikanten]]
 
[[Categorie:Fabrikanten]]
 +
 +
Syntechno is de fabrikant van de vermaarde [[tb-303]] [[kloon]] [[teebee]]. De [[teebee]] heeft in zijn bestaansgeschiedenis drie versies doorgemaakt; de Teebee mk1, mk2 en meest recent de mk3.
 +
 +
De [[teebee]]'s hebben geen [[sequencer]] zoals in de originele [[roland]] versie van de [[303]]. De [[synthese]], [[controls]] en het [[filter]] zijn echter technisch (vrijwel) gelijk aan het origineel.
 +
 +
Aansturing van de [[teebee]] kan middels [[MIDI]] en [[cv/gate]]. De mk3 versie van de [[teebee]] kan via [[MIDI]] een hele reeks [[cv/gate]] signalen produceren om bijvoorbeeld externe [[synthesizers]] aan te sturen.

Versie van 5 jan 2007 om 15:44


Syntechno is de fabrikant van de vermaarde tb-303 kloon teebee. De teebee heeft in zijn bestaansgeschiedenis drie versies doorgemaakt; de Teebee mk1, mk2 en meest recent de mk3.

De teebee's hebben geen sequencer zoals in de originele roland versie van de 303. De synthese, controls en het filter zijn echter technisch (vrijwel) gelijk aan het origineel.

Aansturing van de teebee kan middels MIDI en cv/gate. De mk3 versie van de teebee kan via MIDI een hele reeks cv/gate signalen produceren om bijvoorbeeld externe synthesizers aan te sturen.