Moog MF-105M

Uit SynthWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Toekomstig product.jpg Dit artikel gaat over een Toekomstig Product.
De eigenschappen van dit product kunnen nog wijzigen voordat het product op de markt verschijnt.
Algemene Informatie
Fabrikant: Moog
Type: MF-105 MuRF
Ontwerper ...
Productiejaren 2009
Aantal geproduceerd
Marktwaarde $479.00 (nieuw)
Accessoires
Specificaties
Type effecten: 8 pattern controlled
bandpass filters
Multitimbraal mono
Aansturing: MIDI, CV
Outputs stereo
Inputs mono
Geheugenplaatsen geen
Afmetingen (BxDxH) cm x cm x cm
Stroomverbruik 300 Watt
Gewicht 1.8 kilogram

De MF-105M MIDI MuRF (Multiple Resonanse Filter Array) is een gitaarpedaal uit de Moogerfooger reeks van Moog dat naar verwachting in augustus 2009 op de markt verschijnt. Het is een combinatie van de eerder uitgebrachte MF-105 gitaar- en basspedalen. De MuRF bestaat uit 8 bandpass filters waarvan het volume wordt aangestuurd door een stepsequencer, waarbij gekozen kan worden tussen 24 verschillende patterns. Daarnaast kan het volume van de individuele filters ook handmatig worden ingesteld met behulp van sliders. Daarnaast beschikt de MuRF over een LFO voor modulatie van de cutoff van de filters, en een envelope voor het volume.

Vergelijking met MF-105

Terwijl bij de MF-105 er twee aparte versies waren voor bass en overige signalen (mids), zijn deze in de MF-105M gecombineerd. Door middel van een switch aan de voorzijde van MF-105M kan tussen bass en mids gekozen worden. Tevens biedt de MF-105M als extra een MIDI input. Hiermee kunnen nieuwe patterens worden geprogrammeerd, kan de sequencer gesynchroniseerd worden met MIDI Clock en kunnen de envelopes worden getriggerd via MIDI note signalen.

Links


Moog
Algemeen Moog - Robert Moog - Big Briar - Herbert A. Deutsch
Moog.jpg
Minimoog Minimoog - Voyager - Voyager OS - Voyager RME - Voyager XL
Moogerfoogers 101 - 102 - 103 - 104Z - 105 - 105M - 107 - CP-251 - overzicht
Overig Concertmate - Liberation - Little Phatty - Little Phatty II - Memorymoog - Micromoog - Minitmoog - Multimoog - Modular - MP-201 - Opus-3 - PianoBar - Polymoog - Prodigy - Rogue - Satellite - Sonic 6 - Source - Moog Taurus - Theremin - Vocoder