Overleg sjabloon:Synthesizer Specificatie

Uit SynthWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit sjabloon kan gebruikt worden om de specificaties van synthesizers op een uniforme manier vorm te geven.

Door gebruik te maken van dit sjabloon zal ook meteen de pagina in de categorie categorie:synthesizers geplaatst worden en in de categorie van de fabrikant met type nummer.

Ik heb deze toegepast op de Roland Jupiter-4 pagina. De oorspronkelijke balk is afkomstig van PAiA Theremax Theremin.

Combinatie-apparaten

Ik heb de volgende suggesties:

  • Combinatie-apparaten: Wat doen we met apparaten die een combinatie zijn van mogelijkheden. De Yamaha Motif XS6 is een music workstation, een sampler, een synthesizer en een vocoder. Het Sjabloon:Synthesizer Specificatie heeft geen mogelijkheid om deze informatie allemaal op te nemen. Hans Kamp 9 dec 2007 15:40 (CET)
In dat soort gevallen kun je misschien beter Sjabloon:Workstation_Specificatie gebruiken. Daar is meer ruimte om verschillende onderdelen te bespreken. Overigens zullen nooit alle apparaten perfect in een sjabloon passen. Sommige apparatuur is te complex om in een sjabloon samen te vatten. In zo'n geval kun je beter een beschrijving in de tekst van het artikel zetten. ProtoHuman 9 dec 2007 17:59 (CET)
Bedankt. Ik zal Yamaha_Motif_XS6, Yamaha_Motif_XS7 en Yamaha_Motif_XS8 daarom aanpassen door Sjabloon:Workstation_Specificatie te gebruiken. Hans Kamp 9 dec 2007 19:20 (CET)